• Fahrenheitstraat 18-20 Harderwijk
Vraag direct uw prijs aan! Bel: 088-1601530 of klik voor het contactformulier

Bouwman Cargo Solutions Het verschil tussen leveren en ontzorgen

Containertransport

Binnen de Bouwman Groep regelen wij onze afvalrecycling – oud ijzer – al jaren met onze container combinatie met oplegger.

Wij hebben de mogelijkheid om containers tot een maximale inhoud van 50 m3 te transporteren en te laden en lossen met eigen middelen.

Tijdelijke opslag is uiteraard bespreekbaar. Neem contact op voor onze mogelijkheden

Meer informatie

Kraantransport

Kraantransport is een speciale divisie binnen de Bouwman Groep en is ontstaan door de vraag van onze klanten. In de Retail bracnhe waar de basis ligt van ons zusterbedrijf Bouwman Bedrijfskoeling biedt kraantransport een uitkomst voor het verplaatsen en vervoeren van niet alledaagse producten.  De 80 ton kraan heeft een bereik van maar liefst 25 meter en beschikt zelfs op deze afstand nog over een hefvermogen van 1500 kilogram! Van het verplaatsen van o.a 40m3 containers tot het verplaatsen van grote, delicate en/of  slecht bereikbare artikelen zoals condensorunits verzorgen wij probleemloos. Onze uitgebreide ervaring zetten wij graag in voor uw transport!      

Meer informatie

Op- en Overslag

Onze mogelijkheden zijn heel ruim qua op- en overslag. Wij beschikken over grote loading docks waar gemakkelijk en efficiënt gelost kan worden. Uw goederen halen wij op locatie op en wij regelen tijdelijke opslag indien gewenst. Vervolgens groeperen we de lading en bezorgen het op een vooraf besproken tijdstip. Onze chauffeurs leveren de goederen vanzelfsprekend persoonlijk af bij de contactpersoon.

Meer informatie

Specials

De informatie op deze pagina komt binnenkort online.Onze alrounder

Meer informatie

© 2020 Bouwman Cargo Solutions | Alle rechten voorbehouden